Користувачі діляться результатами тесту в соціальних мережах і забезпечують величезне охоплення аудиторії. Головне, щоб такий квіз був оформлений у фірмовому стилі бренду, тоді він буде не тільки розважати аудиторію, а й допомагати в просуванні. Quiz-лендінг ― інструмент для збору заявок через ігрові опитування. Такий ресурс використовує техніки гейміфікації для стимулювання продажів. Відмінність звичайного лендінгу від квіз-лендінгу в тому, що його можна прогортати.

інтернет ресурси для опитування і тестування

Спочатку проводимо загальні налаштування статусу (закритий/відкритий), створення віджету (отримання коду для розміщення тесту на своєму сайті, форумі чи блозі), обкладинки тесту та додаткових коментарів. Сервіс для підтримки навчального процесу шляхом створення та збереження інтерактивних https://mafguard.org.ua/ вправ ігрового характеру. Орієнтований на школярів та дорослих. Завдання найкраще підходять для проведення узагальнення та систематизації знань з певної дисципліни. Слід використовувати різні типи завдань – тести, розгорнуті відповіді, вікторини, ігри, спільні проєкти тощо.

Цифрові Навички Для Вчителів (фінальний Тест)

ClassMarker зберігає результати всіх проведених тестів, ведучи статистику успішності. Якщо у викладача є власна веб-сторінка, він може вбудовувати тестові завдання на неї. У безкоштовному варіанті ClassMarker дозволяє створити не більше 100 тестів. У сервісу є щорічні пакети для тих, хто рідко проводить онлайн-тестування.

Цифрова Грамотність Державних Службовців 1Zero На Базі Інструментів Google

Grade by hand – встановіть цю опцію для завдань з відкритою відповіддю. Для Google Forms існує зручне і безкоштовне розширення Flubaroo, що дозволяє моментально проаналізувати результати тестування і виставити оцінки. Додамо його в свій обліковий запис Google Forms.